Агенція «Дубинський і Ошарова» успішно захистила права в спорі «Jack Daniel's» проти «Black Jack»

18 квітня 2017 року Агенція «Дубинський і Ошарова» захистила права власника всесвітньо відомого бренду Jack Daniel's в судовій справі про порушення прав на торговельну марку «Jack Daniel's» і анулювання патенту на промисловий зразок «Black Jack».

Завдяки блискуче виконаній роботі і добре підібраній стратегії, адвокати Агенції зібрали достатню доказову базу і довели в суді, що зовнішній вигляд етикетки напоїв під торговельною маркою «Black Jack» схожий до ступеня змішування з торговельною маркою «Jack Daniel's». Таким чином, суд заборонив порушувати права на торговельну марку клієнта, в тому числі шляхом використання етикетки «Black Jack», а також визнав недійсним патент на промисловий зразок, за допомогою якого, відповідач обгрунтовував своє право на імітацію етикеток «Jack Daniel's».

Інтереси компанії Jack Daniel’s Properties Inc. представляли партнер Агенції «Дубинський і Ошарова» Ярослав Огнев’юк та адвокат Дмитро Нікулеско.

Дивіться також