Команда «Дубинський і Ошарова» у списку лідерів в сфері інтелектуальної власності - Ukrainian Law Firms 2017. A Handbook for Foreign Clients

Стали відомі результати щорічного дослідження Ukrainian Law Firms 2017. A Handbook for Foreign Clients («Українські юридичні фірми 2017. Довідник для іноземних клієнтів»), у якому Агенція «Дубинський і Ошарова» займає лідируючі позиції, а партнери Агенції названі в числі кращих фахівців галузі.

Згідно з результатами дослідження, опублікованих в довіднику, Агенцію «Дубинський і Ошарова» названо однією з фірм-лідерів, що спеціалізуються на захисті прав інтелектуальної власності, та відзначено видавцями як «універсальна фірма для вирішення питань в сфері інтелектуальної власності».

Партнер Агенції Ярослав Огнев’юк четвертий рік поспіль удостоєний звання юриста № 1 у сфері інтелектуальної власності в рамках індивідуального рейтингу та відмічений видавцями як спеціаліст, котрий «славиться сильними навиками у судових спорах».

Також партнери Агенції Вікторія Сопільняк та Антон Коваль увійшли до списку рекомендованих фахівців у сфері права інтелектуальної власності.

Крім того, керуючий партнер Агенції Михайло Дубинський поза рейтингом визнаний авторитетним юристом галузі.

Ukrainian Law Firms 2017. A Handbook for Foreign Clients – це один із достовірних джерел для міжнародних та вітчизняних бізнес і юридичних спільнот. Зберігати із року в рік лідируючі позиції в довіднику Агентству вдається завдяки довірі клієнтів і колег на ринку, професіоналізму і креативному підходу до захисту права інтелектуальної власності.

Дивіться також