Агенція «Дубинський і Ошарова» взяла активну участь у круглому столі з питань боротьби з контрафактом

12 квітня у Києві відбувся круглий стіл на тему «Контрафакт наступає: проблеми правозастосування при захисті інтелектуальних прав в кримінальному провадженні», організаторами якого стали Комітет з інтелектуальної власності та Комітет з кримінального та кримінально-процесуального права Асоціації правників України. Крім того, Агенція «Дубинський і Ошарова» підтримала захід у якості партнера.

Даний захід зібрав не тільки фахівців всього ринку інтелектуальної власності, а й судових експертів, представників правоохоронних органів та суддівського корпусу.

Серед доповідачів круглого столу був і партнер Агенції Ярослав Огнев'юк, у якого за плечима величезний успішний досвід в боротьбі з контрафактними товарами. Також у заході взяли участь адвокати і юристи Агенції.

На круглому столі обговорили бачення різних проблем, з якими стикаються учасники кримінального процесу. Доповіді викликали інтерес і багато запитань, які супроводжувались інтенсивним обговоренням. Дискусія свідчить про актуальність піднятої проблематики. Подібні заходи дуже важливі, оскільки дають можливість фахівцям галузі визначати недоліки законодавства, і консолідовано шукати шляхи їх усунення.

Дивіться також