Партнер Агенції Антон Коваль взяв участь в якості експерта в VІІІ Всеукраїнській школі з права інтелектуальної власності

25 лютого 2018 року Антон Коваль виступив в якості експерта перед учасниками VІІІ Всеукраїнської школи з права інтелектуальної власності, організованої Лігою студентів Асоціації правників України.

Антон Коваль прочитав лекцію на тему «Захист прав на добре відомі торговельні марки у судовому порядку» для студентів юридичних факультетів різних вищих навчальних закладів України. У своєму виступі Антон Коваль акцентував увагу аудиторії на важливих перевагах, які надає добре відомий статус торговельної марки у порівнянні зі звичайною зареєстрованою торговельною маркою. Крім того, Антон розкрив особливості судових справ про захист добре відомих торговельних марок, а також  обговорив зі студентами цікаві справи з практики, за якими були прийняті успішні рішення, чим викликав у аудиторії жвавий інтерес.

Дивіться також